2012 m. vasario 29 d., trečiadienis

Įmonės registravimas: Žingsniai įmonės registravimo link

Nusprendėte įkurti nuosavą verslą? Puikus sprendimas, bet jis tuo pačiu reikalauja ir daug atsakomybės, kantrybės bei žinių. Ir kalbu ne tik apie įmonės valdymą: juk viskas turi pradžią. Taigi pirmas Jūsų galvos skausmas bus įmonės registravimas.

Gerai, jei tai Jūs darote nebe pirmą kartą, tuomet tikrai nesusidursite su problemomis. O jei Jums ši sritis visiškai nauja? Štai keletas pagalbininkų, kurie tikrai pravers!

Pirmiausia, JAR atmintinė. Paklausite, kas tai? Nieko sudėtingo: tai juridinio asmens registravimo atmintinė. Apsilankę „Registrų centro“ internetinėje svetainėje, rasite JAR atmintinę: turėsite atsakyti vos į du paprastus klausimus apie Jūsų steigiamą įmonę ir gausite viską nuo A iki Z – kaip steigti įmonę, kokie dokumentai reikalingi ir t.t.

Taigi atmintinė Jums tikrai pravers. O pačiame procese gali pagelbėti UAB „Finansų sprendimai“. Ši firma užsiima įmonių steigimu, pertvarkymu, pardavimu ir kt. „Finansų sprendimų“ profesionalūs darbuotojai gali greitai įregistruoti Jūsų įmonę, o Jūs tuo tarpu galėsite užsiimti kitais, galbūt ne mažiau svarbiais reikalais.

Juk ne visada ir vienas lauke – karys!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą