2012 m. kovo 7 d., trečiadienis

Įmonės steigimas Kaune

Įmonės steigimas – nemenkas galvos skausmas. Krūvos dokumentų, nuolatinis bėgiojimas iš vienos vietos į kitą, daugybė susitikimų... Taip ir raiteliu be galvos galima tapti! O kad netaptumėte tokiu, laikas susimąstyti apie pagalbininkus. Ypač, jei pradedate nuosavą verslą pirmą kartą.

Ne paslaptis, jog pastaruoju metu visi tarsi užsikrėtę VšĮ ir UAB steigimu. Kodėl? Juk šios įmonės – vienos iš tokių, kurioms tikrai reikia nemažai dokumentų.

UAB steigiama dėl to, kad sukelia mažiau rizikos: neribota turtinė atsakomybė, nedidelis įstatinis kapitalas (10 000Lt), be to, ją galite steigti su draugais, todėl tai dar labiau palengvina situaciją. Juk ne veltui yra posakis – „Dvi galvos geriau nei viena“.

Tuo tarpu Viešosios įstaigos steigimas nesiekia pelno ar asmeninių tikslų. Galbūt Jūs norite pagerinti visuomenės savišvietą naujomis, Lietuvoje dar nesančiomis knygomis, o gal norite sumažinti valkataujančių gyvūnų kiekį? Žinoma, tai – sunkus, bet labai naudingas darbas.

Tačiau kaip kievienam mokiniui reikalinga mokytoja, taip ir Jums pravers specialistas, kuris turi sukaupęs tikrai nemažai patirties šioje srityje. Vienu iš tokių gali tapti UAB Finansų sprendimai. Firma, teikianti įmonių steigimo paslaugas, leis Jums pamiršti, ką reiškia nuolatinis skubėjimas, nervingumas dėl to, kad nieko nespėjate ar nežinia.  „Finansų sprendimai“ teikia savo paslaugas tiek Kaune, tiek ir kituose miestuose, esančiuose netoli Lietuvos laikinosios sostinės.

Pagalba – sėkmingai verslo pradžiai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą