2012 m. gegužės 24 d., ketvirtadienis

Profesionalus darbuotojas – įmonės sėkmė

Profesionalus darbuotojų kolektyvas – viena iš itin sėkmingos įmonės paslapčių. Kiekvienas darbdavys siekia, kad jo darbuotojai būtų profesionalūs, tinkamai atliktų savo darbą ir stengtųsi tobulėti. Tačiau kaip atrasti tokį darbuotoją? Sakysite, kad tai beveik tas pats, kas ieškoti adatos šieno kupetoje? Galbūt, jeigu to imsitės pats. Tačiau situacija gali greitai pasikeisti, jei šį darbą paliksite savo srities specialistams. Vieni iš tokių – Indigroup“.


„Indigroup“ specialistai teikia profesionalias personalo paieškos ir atrankos paslaugas. Priešingai nei daugelis kitų įmonių, „Indigroup“ neteikia dešimties skirtingų paslaugų, tačiau tai ir yra pagrindinė jų profesionalumo bei sėkmės paslaptis – siauras paslaugų spektras leidžia susikoncentruoti ties viena sritimi ir įgyvendinti ją visu 100%.

Tik pagalvokite, kiek laiko sutaupysite, kai Jums nereikės užsiimti darbuotojų paieška! „Indigroup“ pagal darbdavio nurodytus kriterijus, atlikdami įvairius testus ir apklausas, atrenka keletą tinkamiausių kandidatų, iš kurių darbdavys išsirenka tinkamiausią. Be to, kiekvienam atliktam darbui „Indigroup“ suteikia garantiją, todėl įdarbinę vieną iš pasiūlytų kandidatų, neliksite „ant ledo“.

Visą informaciją apie teikiamas paslaugas rasite apsilankę internetiniame tinklalapyje www.indigroup.lt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą