2012 m. balandžio 20 d., penktadienis

Nauja įmonė lengvai ir greitai


Niekam ne paslaptis, kad nuosavo verslo steigimas – ne pats lengviausias darbas, kuris reikalauja daug kantrybės. Ir finansų. Todėl tikrai retas gali pats susitvarkyti su visomis iškylančiomis verslo steigimo problemomis. Tačiau visur galite rasti pagalbininką. Šįkart jis – įmonė „Finansų sprendimai“.

Firma teikia visas paslaugas, kokių tik gali prireikti naujos įmonės steigimui. „Finansų sprendimai“ padės įsteigti bet kokios verslo organizavimo formos įmones – UAB, AB, IĮ, VšĮ ir kt. Jeigu Jums trūksta žinių įmonės steigimo klausimais, specialistai siūlo profesionalias konsultacijas, kurių metu galėsite išspręsti visus Jus neraminančius klausimus. O štai jei jau esate nusprendę, kokios įmonės norite, tiesiog palikite visą darbą „Finansų sprendimams“: jie įsteigs Jūsų įmonę vos per kelias dienas! Neturite įstatinio kapitalo? Ne problema, nes firmos specialistai suformuos jį už Jus.

Jeigu norite įmonės itin greitai, galite ją turėti vos per pusvalandį – „Finansų sprendimai“ siūlo įsigyti jau esamą įmonę su visais dokumentais už patrauklią kainą.

Firma turi savo buveines Kaune (Savanorių pr. 192-311) ir Vilniuje (Žalgirio g. 92, 4a), tačiau paslaugas teikia visoje Lietuvoje. Kaip? Firmos specialistai pagal Jūsų pasirinktą verslo formą paruošia visus dokumentus ir išsiunčia juos elektroniniu ar įprastu paštu (kaip Jums patogiau), pridėdami detalias instrukcijas su įmonės steigimo etapais.

Visą informaciją, kainas ir teikiamas paslaugas rasite apsilankę firmos internetiniame tinklalapyje www.finansusprendimai.lt.

1 komentaras:

  1. Puiku, kad yra tokių pagalbininkų, kurie profesionaliai ir kokybiškai atlieka darbus.

    AtsakytiPanaikinti