2012 m. balandžio 4 d., trečiadienis

Kodėl būtent UAB? UAB steigimo link!

Ko gero, net nereikia sakyti, koks svarbus žingsnis kiekvieno žmogaus gyvenime yra savo verslo pradėjimas. Tai – ne tik naujas gyvenimo etapas, bet apskritai lyg naujos egzistencijos pradėjimas. Tačiau kaip dažnai suabejojate, kokią verslo formą pasirinkti? Juk jų yra ne viena ir ne dvi, o norisi kuo mažesnės rizikos. Jeigu planuojate ateityje plėsti savo verslą, tuomet pradėkite jį ne vieni ir steikite Uždarąją akcinę bendrovę!

Kodėl būtent UAB? Todėl, kad ji yra viena iš mažai rizikingų verslo formų. Tačiau prieš ką nors sprendžiant, apžvelkime UAB požymius.

Statusas – juridinis asmuo.
Steigėjų skaičius – ne daugiau kaip 250.
Akcininkų/narių skaičius – ne daugiau kaip 250.
Įmonės įstatinis kapitalas ne mažesnis kaip 10 000Lt.
Valdymas – visuotinis akcininkų susirinkimas, stebėtojų taryba, valdyba, administracijos vadovas.
Veikla neapibrėžta – gali būti bet kokia, nedraudžiama įstatymo.

Kartais ne tik UAB steigimas, bet ir kitų verslo formų registravimas gali būti sudėtingas dalykas, atimantis daug laiko ir jėgų. Tuo tikslu galite kreiptis į šios srities specialistus – Finansų sprendimai. Specialistai ne tik suteiks profesionalias konsultacijas, bet , Jums pageidavus, galės sutvarkyti visus įmonės steigimui reikalingus dokumentus nuo A iki Z, o Jūs tuo tarpu galėsite užsiimti svarbesniais reikalais. Pavyzdžiui, kad ir kurti strategijas būsimam verslui!

1 komentaras:

  1. UAB atidarymas dabar tikrai nebėra toks sudėtingas, nes yra įmonių, kurios padeda ir atsako į visus iškilusius klausimus.

    AtsakytiPanaikinti