2011 m. spalio 20 d., ketvirtadienis

Galvoje knibžda begalės idėjų dėl įmonės steigimo?

Galvoje knibžda begalės idėjų? Tačiau nežinote nuo ko pradėti? Mes pasiruošę Jums padėti!

Nuėję papietauti į prabangų restoraną nuolat randate prie ko prikibti: padavėjų, panašesnių į sraiges, lėtai pėdinančių nuo staliuko prie staliuko, nepasitenkinimo jų veiduose, kuris gadinana ne tik jų pačių, bet ir klientų nuotaiką, atšalusio maisto, nedidelių porcijų, kurios neužtektų net Jūsų mažametei dukrelei pamaitinti. Gavę sąskaitą iš nuostabos išsprogdinate akis – nejaugi tikrai teks tiek mokėti už prastos kokybės maistą?..

Užėję į parduotuvę daugiau nei pusvalandį laukiate pardavėjos, kol ši su puodeliu kavos rankoje praneša, jog norimos prekės šiuo metu neturi, o jokios alternatyvos pasiūlyti negali, nes menkai išmano apie savo darbą. Jūs tik burbtelėjate „Prastas aptarnavimas“ ir išeinate per duris.

Galbūt dirbate didelėje įmonėje, turite savų idėjų, kaip pagerinti jos veiklą ir teikiamas paslaugas, tačiau negaunate progos jų išsakyti? Kam vargintis už minimalų atlyginimą ir užspeisti kamputyje, kai galite būti pats sau vadovas?

Krizės metu atidaryti naują įmonę būtų labai rizikinga ir netgi neprotinga, tačiau dabar, kai ekonomika akivaizdžiai atsigauna, tai būtų labai gera investicija. Atsiradus naujų rinkų, atsiveria platesnės galimybės įkurti nuosavą kompaniją ir įsitvirtinti verslo pasaulyje.

Tai kodėl neišbandyti savo jėgų šioje srityje? Juk kiekvienas turime idėjų, kurias norime įgyvendinti – nepriklausomai nuo to, ar tai nuosavas japonų restoranas, ar verslo įmonė, kuri užsiima reklaminių stendų kūrimu.

Keli paprasti žingsniai pradžiai:
  • Išdėstykite savo verslo idėją ant popieriaus lapo. Taip bus paprasčiau suprasti trūkumus ir ją patobulinti.
  • Skambaus pavadinimo parinkimas. Jis turi būti skambus, patraukiantis akį, bet visiems suprantamas. Tai Jūsų įmonės vizitinė kortelė.
  • Reklama. Internetinis tinklalapis, lankstinukai, reklamos internete yra svarbus žingsnis, norint, kad apie Jūsų įmonę sužinotų visuomenė.
  • Mokėjimas patraukliai pateikti savo įmonę yra svarbus aspektas kuriant nuosavą verslą. Įtaigi kalba ieškant partnerių tikrai nepamaišys – tai padės ją išreklamuoti ir rasti remėjų.
  • Pasiruoškite atidarymui – juk liko tiek nedaug! Susiradę tinkamus partnerius, jūs jau turite pirminių žaliavų tiekėjus, išsireklamavote, todėl klientus pritraukti nebus sunku. Teliko įregistruoti savo veiklą.
  • Atidarymas turėtų būti įspūdingas. Galite taikyti įvairias nuolaidas bei akcijas. Nebijokite investuoti į savo verslą – ateityje tai Jums garantuotai atsipirks.
  • Nepamirškite savo darbuotojų – jie svarbi Jūsų įmonės dalis. Skatinkite motyvaciją dirbti ir pasieksite pačių geriausių rezultatų.
  • Tolesnė verslo raida priklauso tik nuo Jūsų pačių noro siekti užsibrėžto tikslo.
 Tikėkimės, jog šie patarimai Jums padės išpildyti savo svajonę! Sėkmės!


Įvertinę Jums priimtiną būsimo verslo riziką, mes Jums įmonę įsteigsime greitai ir profesionaliai - tik per 2 darbo dienas!!! Nemokamai konsultuosime įmonių steigimo ir finansiniais klausimais.
Daugiau informacijos apie įmonių steigimą: www.finansusprendimai.lt arba telefonu +370 676 66572.
Naudingos nuorodos ir susiję straipsniai apie UAB įmonių steigimą ir registravimą:
Verslas turi būti įtraukiantis, linksmas...
Jūsų įmonės archyvas bus kokybiškai sutvarkytas!

2 komentarai:

  1. Sveiki, mane domina Jūsų įmonės steigimo paslaugos. Kaip galiu su Jumis susisiekti dėl įmonės steigimo paslaigų?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki,

    renkuosi imonę, kuri padėtų man įsteigti savo uab. Laiko ieškojimams ir lyginimams daug neturiu, tai norėčiau iš Jūsų išgirsti privalumus, kuo esate geresni už konkurentus.

    AtsakytiPanaikinti